OVER HYGIEIA

Hygieia zorgt ervoor dat uw voedselveiligheid niet ontspoort

Hygieia probeert de beste begeleiding, opleiding of advies te voorzien voor bedrijven of verenigingen. Zo zorgen we er samen voor, door preventie of interventie, dat voedselveiligheid en allergenenbeheer geen struikelblokken vormen voor uw onderneming.

Korte voorstelling van Hygieia

Met meer dan 20 jaar ervaring in de keuken besloot Kurt Van Tendeloo, zaakvoerder van Hygieia, het over een andere boeg te gooien.

Hij merkte regelmatig op dat bedrijven de technische bagage van voedselveiligheid missen.

Door zijn gerichte en persoonlijke aanpak worden zowel zaakvoerder als personeel tot in de details begeleid naar een volledig HACCP systeem dat zowel corona als FAVV proof is.

Kurt Van Tendeloo staat sinds 2016 HORECA bedrijven bij om door het bos de bomen te blijven zien.

Hygieia is inmiddels uitgegroeid tot de partner voor al uw advies, begeleiding, interventies en opleidingen inzake HACCP, allergenen en voedselveiligheid

MEET THE TEAM

Wie werkt er bij Hygieia?
kurt-keuken
anne-keuken